Apple Music Kundservice

Apple Music Kundservice. Här hittar du all information du behöver för att kontakta Apple Music via deras olika kanaler för kundtjänst och support – telefonnummer, e-postadress, Facebook, chatt, Twitter, hemsida etc.

Kontakta Apple Musics Kundtjänst via Telefon

Apple Music är en ny tjänst från Apple med målet att göra livet enklare för musikfantaster. De har meddelat att den snart kommer i 100 länder och tre månader gratis! När denna provperiod är slut kan du teckna ett abonnemang för antingen en individ eller en familj. Tjänsten är uppbyggd kring tre appavdelningar: Bibliotek, För dig och Bläddra. I det första avsnittet kan du hitta alla dina musikfiler som är lagrade i iTunes (om du har dem) eller ta del av de senaste tilläggen i Apple Music. Det här avsnittet blir en "virtuell version" av din musiksamling. För att lägga till låtar till ditt bibliotek, använda sökfunktionen eller hitta dem i rekommendationer som baseras på din lyssningshistorik. I avsnittet "för dig" presenterar Apple Music låtar som de tror att du kommer att gilla, som uppdateras ständigt när du lyssnar på musik och interagerar med appen. Låt oss säga att låten "Clarity" av Zedd börjar spelas; om dugillar den, kan du lägga till den i en spellista eller ge den en tumme upp eller tumme ner. Du kan också få några fler låtar från samma album i rekommendationssektionen eftersom det är så Apple Music lär sig vad du gillar och försöker erbjuda mer av den typen av musik. I avsnittet "Bläddra" finns det olika uppspelningsmöjligheter, inklusive spellistor eller rekommendationer som du får från Apple Music eller som skapats av dina vänner på Facebook.

Kontaktalternativ för kundservice:

Apple Music Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Apple Music kundtjänst är: 020-100-529. Apple Musics telefonsupport går att nå: Inte publicerad.

Apple Music Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på apple.com: klicka här

Apple Music Kundservice – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

Apple Music Kundservice – Facebook

Apple Music på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Apple Music Kundservice – Twitter

Apple Musics kundtjänst twitter Länk: klicka här

Apple Music Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Apple Music Kundservice – Postadress

Apple Musics kundtjänst adress: ‏1 Infinite Loop; Cupertino, CA 95014, USA.