Apple Kundservice

Apple Kundservice. Här hittar du all information du behöver för att kontakta Apple via deras olika kanaler för kundtjänst och support – telefonnummer, e-postadress, Facebook, chatt, Twitter, hemsida etc.

Kontakta Apples Kundtjänst via Telefon

Apple är ett företag som specialiserar sig på elektronik och datorutrustning. Det grundades av Steve Jobs, Steve Wozniak och Ronald Wayne den 1 april 1976 med målet att göra persondatorer enklare för människor som inte var tekniskt kunniga eller experter på att reparera dem när de gick sönder; detta skulle minska deras chanser att bli arbetslösa eftersom så många företag krävde tekniska färdigheter innan de anställde nyutexaminerade till jobb som var direkt (eller indirekt) relaterade till teknik. Sedan dess har Apples produktlinje utökats avsevärt och nya produkter har lagts till årligen, däribland även smartphones! Företaget har nu en egen App Store med spel och program som är utformade speciellt för att fungera med Apples produkter. Apple har alltid varit känt för sina udda och unika reklamfilmer, ibland med kändisar som t.ex: Liv Tyler, Zooey Deschanel och Dan Marino - men oftast med kända konstnärer, musiker och fotografer. På företagets webbplats finns en butik som visar alla företagets produkter så att användarna kan välja vad de vill köpa utifrån prisklass snarare än utifrånvad Apple har i lager vid en viss tidpunkt.

Kontaktalternativ för kundservice:

Apple Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Apple kundtjänst är: 020-100-529. Apples telefonsupport går att nå: Inte publicerad.

Apple Kundservice – Företagets hemsida

På apple.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Apple Kundservice – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

Apple Kundservice – Facebook

Kontakta Apple på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Apple Kundservice – Twitter

Apples kundtjänst twitter Länk: klicka här

Apple Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

Apple Kundservice – Postadress

– Ingen postadress finns angiven.