Apotek Hjärtat Kundservice: Hur du kontaktar

Apotek Hjärtat Kundservice: Hur du kontaktar. Här hittar du all information du behöver för att kontakta Apotek Hjärtat via deras olika kanaler för kundtjänst och support – telefonnummer, e-postadress, Facebook, chatt, Twitter, hemsida etc.

Om Apotek Hjärtat

Apotek Hjärtat är den näst största apotekskedjan i Sverige, efter den statliga. Apotek Hjärtat har över 390 apotek och cirka 2 000 anställda. Det grundades 2009 av ApoPharm Holding AB - ett företag som köpte upp dem ur konkursen för två år sedan för att se till att de kunde fortsätta att fungera normalt under finanskrisen (och för att någon tyckte att deras namn lät coolt). Deras årliga omsättning är för närvarande cirka 7 miljarder kronor - med 206 butiker som köpts enbart mellan 2010 - 2014! De gjorde nyligen sin första vinst efter konkursen och publicerade ett pressmeddelande om att de förväntade sig att tredubbla sin omsättning fram till 2020. Den uttalade visionen för Apotek Hjärtat är att vara "en ledande, innovativ aktör inom apoteksbranschen i Sverige med fokus på medicin och hälsa samt en attraktiv arbetsplats".På Internet kan du hitta deras "Apotek Hjärtats uppförandekod" som de har publicerat för att se till att alla som besöker deras butiker får en trevlig upplevelse.

Kontaktalternativ för kundservice:

Apotek Hjärtat Kundservice: Hur du kontaktar – Telefon

Telefonnumret till Apotek Hjärtats kundtjänst är: 0771-405-405. Apotek Hjärtats telefonsupport går att nå: Veckodagar: 08: 00-18: 00.

Apotek Hjärtat Kundservice: Hur du kontaktar – Företagets hemsida

På apotekhjartat.se kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

Apotek Hjärtat Kundservice: Hur du kontaktar – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected].

Apotek Hjärtat Kundservice: Hur du kontaktar – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: besök hemsidan. klicka här

Apotek Hjärtat Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– Inget officiellt twitterkonto.

Apotek Hjärtat Kundservice: Hur du kontaktar – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Apotek Hjärtat Kundservice: Hur du kontaktar – Postadress

Apotek Hjärtats kundtjänst adress: Kolonnvägen 20, 169 71 Solna, Sweden.