Apotea Kundtjänst: Hur du kontaktar

Apotea Kundtjänst: Hur du kontaktar. Här hittar du all information du behöver för att kontakta Apotea Kundtjänst via deras olika kanaler för kundtjänst och support – telefonnummer, e-postadress, Facebook, chatt, Twitter, hemsida etc.

Om Apotea

Apotea, ett innovativt företag som specialiserar sig på produktion av ekologiska grönsaker och frukter, har varit en framgångshistoria ända sedan starten. Beläget strax utanför Uppsala med tillgång med tåg åt båda hållen tar ca 20 minuter från Morgongåva station - där de först hyrde lokaler då det växte ur dem ganska snabbt- till Apoteas lager som ligger på 5k kvm!

Apotea har ett uppdrag att erbjuda ekologisk frukt och grönsaker av hög kvalitet och nyskördad ekologisk frukt och grönt till konsumenter i Uppsala och Sthlm. Hela processen från tillväxtstadiet till förpackningen kontrolleras av Apotea. Kylrummet där de förvarar sina produkter ligger på en nivå av -20C vilket gör att de kan förvara jordnära färska produkter i ca 16 dagar innanhamnar i butikerna.

Deras produkter säljs under varumärket Apotea, antingen som en del av ett komplett sortiment eller som enskilda artiklar beroende på var de säljs. De säljer också sitt eget varumärke på Hemköp och butiksmärkta produkter för ICA och Coop - allt under sin logotyp med olika färgbakgrund för att skilja dem från andra.

De har ett brett produktsortiment och produktgrupperna är indelade i tre kategorier: frukt, grönsaker och jordiga produkter. De sträcker sig från aprikoser till tomater, potatis, gurkor och så vidare...

Kontaktalternativ för kundservice:

Apotea Kundtjänst: Hur du kontaktar – Telefon

Telefonnumret till Apoteas kundtjänst är: 08-750-9220. Apoteas telefonsupport går att nå: Veckodagar: 9: 00-12: 00, 13: 00-17: 00.

Apotea Kundtjänst: Hur du kontaktar – Företagets hemsida

På apotea.se kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Apotea Kundtjänst: Hur du kontaktar – E-post

E-postadressen till Apoteas kundsupport är: [email protected].

Apotea Kundtjänst: Hur du kontaktar – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Apotea Kundtjänst: Hur du kontaktar – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: besök hemsidan. klicka här

Apotea Kundtjänst: Hur du kontaktar – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Apotea Kundtjänst: Hur du kontaktar – Postadress

Apoteas kundtjänst adress: Sveavägen 168, 2 tr, 113 46 Stockholm.