APCOA Parking Kundservice

APCOA Parking Kundservice. Här hittar du all information du behöver för att kontakta APCOA Parking via deras olika kanaler för kundtjänst och support – telefonnummer, e-postadress, Facebook, chatt, Twitter, hemsida etc.

Om APCOA Parking

APCOA Parking, som tidigare hette EuroPark innan det bytte namn 2013, erbjuder olika parkeringstjänster för privatpersoner och fastighetsägare. Företaget har bytt strategi och deras svenska marknad är en av många dotterbolag i Europa som har bytt namn under det nya namnet - APCOA Parkerings AB (ett dotterbolag) Genom att boka platser i förväg eller skaffa abonnemang baserade på månatliga betalningsplaner är det möjligt att hitta en ledig plats nära din destination när du behöver dem när som helst!APCOA Parking erbjuder säkra parkeringsplatser nära flygplatsen, i centrum, vid rekreationsområden och på många andra platser. I Sverige har de cirka 70 anställda, varav de flesta är anställda i Malmö.Dessutom har de ett stort antal parkeringsplatser i Malmö och Helsingborg. Totalt finns det cirka 200 anställda med kontor i 14 länder - Sverige är ett av dem. APCOA Parking är en del av APCOA Group. Gruppen har sitt huvudkontor i Bryssel och tillhör DEPY - ett företag som specialiserar sig på parkeringstjänster. Den nuvarande VD:n är Jan Van der Cruysse, som också tillträdde som ny ordförande för APCOA Holding den 1 januari 2018.

Kontaktalternativ för kundservice:

APCOA Parking Kundservice – Telefon

Telefonnumret till APCOA Parkings kundtjänst är: 08-556-760-00. APCOA Parkings telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 08: 00-16: 30.

APCOA Parking Kundservice – Företagets hemsida

På apcoa.se kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

APCOA Parking Kundservice – E-post

E-postadressen till APCOA Parkings kundtjänst är: [email protected].

APCOA Parking Kundservice – Facebook

– Ingen kundservice av facebook messenger.

APCOA Parking Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

APCOA Parking Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

APCOA Parking Kundservice – Postadress

APCOA Parking kundtjänst adress: APCOA Parking Sweden Box 47024 100 74 Stockholm.