Antagning.se Kundservice

Antagning.se Kundservice. Här hittar du all information du behöver för att kontakta Antagning.se via deras olika kanaler för kundtjänst och support – telefonnummer, e-postadress, Facebook, chatt, Twitter, hemsida etc.

Om Antagning.se

Ansökningsprocessen kan vara svår, men med Antagning.se blir det enklare att söka till högskola eller universitet i Sverige! På den svenska regeringens webbplats finns all information du behöver om att studera utomlands, inklusive hur mycket undervisningen kostar och vilken typ av ekonomiskt stöd som finns tillgängligt från ditt hemland och andra länder. Den akademiska världen kan vara lite överväldigande när du börjar, men oroa dig inte. Antagning.se är här för att hjälpa dig genom hela processen från början till slut genom att ge dig tips om allt som rör universitet och högskolor i Sverige, från att ansöka om en plats på ett utbildningsprogram eller på ett universitet eller en högskola till hur du ska planeradina levnadsomkostnader i Sverige. På Antagning.se hittar du hundratals olika kurser som erbjuds på universitet och högskolor i Sverige, både på svenska och engelska, så att du kan hitta en som passar dina intressen!

Kontaktalternativ för kundservice:

Antagning.se Kundservice – Telefon

Antagning.ses kundtjänst telefonnummer: 0771-550-720. Antagning.ses telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag: 09: 00-16: 00.

Antagning.se Kundservice – Företagets hemsida

På antagning.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Antagning.se Kundservice – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

Antagning.se Kundservice – Facebook

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via facebook messenger.

Antagning.se Kundservice – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på twitter.

Antagning.se Kundservice – Chatt

Antagning.ses kundtjänst via chatt:

Antagning.se Kundservice – Postadress

– Ingen postadress till kundtjänsten finns angiven.