Anicura Hässleholm Kundservice

Anicura Hässleholm Kundservice. Här hittar du all information du behöver för att kontakta Anicura Hässleholm via deras olika kanaler för kundtjänst och support – telefonnummer, e-postadress, Facebook, chatt, Twitter, hemsida etc.

Anicura Hässleholms Kundservice – Telefon

Företaget grundades 2011 av två veterinärer som insåg att det inte fanns tillräckligt många djursjukhus för att tillgodose kundernas behov. De ville ha ett bättre sätt för sällskapsdjur och bestämde sig för att grunda AniCura, som skulle erbjuda dem delade resurser som andra nordiska veterinärkliniker hade gjort före det med katter eller hundar specifikt - men idag har denna idé vuxit till mer än bara ett sjukhus: Familjen omfattar nu 21 filialer över hela Skandinavien! År 2014 beslutade företaget att erbjuda samma tjänst till människor under namnet AniCura, och det är nu ett välkänt varumärke i Sverige. I oktober 2015 slutade kliniken att erbjuda sina tjänster för både djurhälsa och välbefinnande, men har sedan dess fokuserat på att bygga upp en bättre vårdcentral där patienterna kan gå online eller offline för atthitta den information som de behöver för både sitt husdjur och sig själva, samt en mängd olika tjänster som stödjer detta.

Kontaktalternativ för kundservice:

Anicura Hässleholm Kundservice – Telefon

Anicura Hässleholms kundtjänst telefonnummer: 0451-846-00. Anicura Hässleholms kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 08: 00-21: 00 Lördag-söndag: 08: 00-17: 00.

Anicura Hässleholm Kundservice – Företagets hemsida

På anicura.se hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Anicura Hässleholm Kundservice – E-post

Anicura Hässleholms kundtjänst e-postadress: [email protected].

Anicura Hässleholm Kundservice – Facebook

Anicura Hässleholm officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Anicura Hässleholm Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Anicura Hässleholm Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Anicura Hässleholm Kundservice – Postadress

Postadressen till Anicura Hässleholms kundtjänst: Stjärnfallsvägen 9 281 43 Hässleholm.