American Express Kundtjänst: Hur du kontaktar

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos American Express Kundtjänst. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med American Express Kundtjänst. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om American Express

American Express är ett företag som har funnits sedan 1850 och är känt som ett av de viktigaste företagen i Amerika. Det har rankats av Forbes, tillsammans med andra prestigefyllda rankningar som tidningen Fortune - som nämner dem båda bland sina bästa arbetsgivare att arbeta för! Faktum är att över 110 miljoner kreditkort utfärdas varje dag eftersom AmericanExpress erbjuder sina kunder finansiella tjänster som lån eller penningöverföring via uttagsautomater över hela världen, vilket ger människor bekvämlighet när som helst och var som helst. De har också egna betalkort som är utrustade med den senaste tekniken för att säkra transaktionerna, så att kunderna kan använda dem var som helst i världen.

American express erbjuder bonus miles på sina kreditkort varje gång du spenderar 1 000 dollar på ditt kort tack vare sitt membership Rewards-program, vilket gör det till ett av de bästa resekreditkorten på marknaden. Det ärdet är också möjligt att tjäna bonus miles varje gång du spenderar pengar på ditt kort, så om du är en flitig resenär som älskar att resa bort från hemmet ska du definitivt överväga att skaffa ett American Express-kreditkort.

Kontaktalternativ för kundservice:

American Express Kundtjänst: Hur du kontaktar – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta American Express kundtjänst är: 0771-29-56-00. American Express telefonsupport går att nå: 24/7.

American Express Kundtjänst: Hur du kontaktar – Företagets hemsida

På americanexpress.com kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

American Express Kundtjänst: Hur du kontaktar – E-post

E-postadressen till American Express kundsupport är: [email protected].

American Express Kundtjänst: Hur du kontaktar – Facebook

American Express kundtjänst facebook länk: klicka här

American Express Kundtjänst: Hur du kontaktar – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: besök hemsidan. klicka här

American Express Kundtjänst: Hur du kontaktar – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via chatt.

American Express Kundtjänst: Hur du kontaktar – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Kundservice, American Express, 106 82 Stockholm.