American Airlines Kundservice

Försöker du komma i kontakt med American Airlines Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta American Airlines Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om American Airlines

American Airlines är en stor aktör inom flygbranschen med nav runt om i Nordamerika och internationella flygningar till över 350 destinationer. Bolaget har samarbetat väl genom att dela rutter mellan sig själva och andra flygbolag som AirTahiti Nui. De har också codeshare-avtal, inklusive de som anges ovan, tillsammans med andra som British Airways eller China Southern Airlines som flyger internationellt också! Företaget har varit verksamt sedan 1930 och har sitt huvudkontor i Fort Worth, Texas. American Airlines är världens största flygbolag sett till intäkterna. De främsta skälen till detta är deras stora antal destinationer, som som tidigare nämnts är över 350! De har också varit kända för att ha bra kundservice med fokus på säkerhet. En sak att notera är att American Airlines har haft en del ekonomiska problem under de senaste åren. Detta beror på stigande bränslepriser och andra faktorer som recessionen. De har dock lyckats vända utvecklingen och är återigen lönsamma. Om du letar efter ett säkert och pålitligt flygbolag med ett stort antal destinationer då är American Airlines ett utmärkt val!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

American Airlines Kundservice – Telefon

American Airlines kundtjänst telefonnummer: 0771-200-666. American Airlines telefonsupport öppettider: 24/7.

American Airlines Kundservice – Företagets Hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på aa.com: klicka här

American Airlines Kundservice – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

American Airlines Kundservice – Facebook

American Airlines kundtjänst facebook länk: klicka här

American Airlines Kundservice – Twitter

American Airlines kundtjänst twitter Länk: klicka här

American Airlines Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

American Airlines Kundservice – Postadress

American Airlines kundtjänst adress: Stockholm Arlanda Airport, 190-45 Stockholm Arlanda, Sweden.

Scroll to Top