Amazon Prime Kundservice – Kontaktuppgifter

Försöker du komma i kontakt med Amazon Prime Kundservice – Kontaktuppgifter. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Amazon Prime Kundservice – Kontaktuppgifter. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Amazon Prime

Gå med i Amazon Prime gratis och få dina favoritartiklar levererade till dig med leverans nästa dag! Du kan också njuta av obegränsad streaming av filmer, tv-serier eller Kindle e-böcker. Och om det inte är skäl nog bara så finns det andra fördelar som reklamfri musik så överallt utan avbrott av annonser på alla enheter - även offline också (utom förhandsvisning). Dessutom får du gratis leverans samma dag på utvalda varor för Prime-medlemmar i godkända postnummer. Amazon Prime är det perfekta sättet att få dina favoritartiklar levererade till dig med leverans nästa dag! Du kan också njuta av obegränsad streaming av filmer, tv-serier eller Kindle eBooks. Och om inte bara det är skäl nog finns det andra fördelar som reklamfri musik så att du kan lyssna oavbrutet på alla enheter - även offline (utom förhandsvisningar). Plus gratis leverans samma dag på utvalda artiklar för Prime-medlemmar i godkända postnummer.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Amazon Prime Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Amazon Prime kundtjänst är: +1-888-280-4331. Amazon Primes telefonsupport går att nå: 24/7.

Amazon Prime Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på amazon.com: klicka här

Amazon Prime Kundservice – E-post

Kunder kan kontakta Amazon Prime kundtjänst via e-postadressen [email protected].: [email protected].

Amazon Prime Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via Facebook-sida: klicka här

Amazon Prime Kundservice – Twitter

Amazon Primes kundtjänst Twitter Länk: klicka här. klicka här

Amazon Prime Kundservice – Chatt

Amazon Primes kundtjänst via chatt: klicka här

Amazon Prime Kundservice – Postadress

Amazon.com, Inc. Customer service PO Box 81226 Seattle, WA 98108-1226, USA.