amazon Kundservice

Försöker du komma i kontakt med amazon Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta amazon Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Amazon

I dag är Amazon ett av de mest värdefulla företagen i USA och världen. Företaget grundades av Jeff Bezos som såg en möjlighet i internettekniken att starta ett eget företag som sålde böcker på nätet när folk inte visste vad det skulle bli! Och han hade rätt - eftersom du fortfarande kan köpa allt på deras webbplats i dag (även om vissa saker kanske försvinner eller ändras), har de förgrenat sig till andra områden också - bland annat artificiell intelligens och molntjänster som gör alla dessa tekniska framsteg möjliga, samt digital streaming med Amazon Prime. Det är inte konstigt att Amazon är ett av de mest populära företagen - de har allt du behöver, och lite till! Oavsett om du letar efter böcker, kläder, teknik eller nästan vad som helst annat har Amazon det säkert. Och med deras bekväma fraktalternativ och Prime-medlemskap kan du få dina varor snabbt och utan krångel. Så vad väntar du på? Börja handla på Amazon idag!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

amazon Kundservice – Telefon

amazons kundtjänst telefonnummer: +1-888-280-4331. amazons kundcenter öppettider: 24/7.

amazon Kundservice – Företagets hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på amazon.com: klicka här

amazon Kundservice – E-post

E-postadressen till amazons kundtjänst är: [email protected].

amazon Kundservice – Facebook

amazons kundtjänst Facebook länk: klicka här

amazon Kundservice – Twitter

amazons kundtjänst Twitter Länk: klicka här. klicka här

amazon Kundservice – Chatt

amazons tillhandahåller kundtjänst via chatt: klicka här

amazon Kundservice – Postadress

Amazon.com, Inc. Customer service PO Box 81226 Seattle, WA 98108-1226, USA.