Allt Om Mat Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Allt Om Mat Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Allt Om Mat Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Allt Om Mat

Allt om Mat är en svensk gastronomisk tidskrift, utgiven av Bonnier Magazines & Brands. Tidningen lanserades 1970. Det är den första mattidningen på den svenska tidningsmarknaden. Tidningen är baserad i Stockholm. Antalet nummer per år varierar från 5 till 20. Tidningen tar upp ämnen som mat, restauranger, kockar, vin och andra drycker. Det finns också en avdelning med tips om hur man lagar olika rätter. Allt om Mat har ett testkök där recept utvecklas och testas. Tidningen anordnar också evenemang, till exempel matlagningskurser och provningar. Allt om Mat är som riktar sig till en kvinnlig publik i åldern 25-54 år. Tidningen har en upplaga på cirka 84 000 exemplar.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Allt Om Mat Kundservice – Telefon

Allt Om Mats kundtjänst telefonnummer: 08-736-53-00. Allt Om Mats telefonsupport öppettider: Inte publicerad.

Allt Om Mat Kundservice – Företagets hemsida

På alltommat.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Allt Om Mat Kundservice – E-post

Allt Om Mats kundtjänst e-postadress: red@aom.bonnier.se.

Allt Om Mat Kundservice – Facebook

Allt Om Mat officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Allt Om Mat Kundservice – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på Twitter.

Allt Om Mat Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Allt Om Mat Kundservice – Postadress

alltommat.se Gjörwellsgatan 30, Stockholm.

Scroll to Top