Alitalia Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Alitalia Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Alitalia Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Alitalia

Den italienska regeringens ansträngningar för att hålla flygbolagen flytande har varit ineffektiva. Air One, ett mycket mindre företag med större skulder än Alitalia, kommer nu att ta över vissa av dess rutter och uppgifter och minska andra i ett försök att rädda båda flygbolagens överlevnad Sammanslagningen mellan dessa två stora flygbolag lyckades inte, vilket ledde till att de gick in i en ny runda: de slogs samman igen, men den här gången som fiender snarare än partners . Det nya Alitalia kommer att bli ett mycket mindre företag med ett mer begränsat nätverk och en mer begränsad personalstyrka. Air One kommer att ta över en del av sina rutter och uppgifter och minska andra för att rädda båda flygbolagens överlevnad. Denna åtgärd är kontroversiell eftersom den kan leda till förlorade arbetstillfällen och högre biljettpriser.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Alitalia Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Alitalia kundtjänst är: 08-5066-2763. Alitalias telefonsupport går att nå: Inte publicerad.

Alitalia Kundservice – Företagets Hemsida

På alitalia.com kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Alitalia Kundservice – E-post

E-postadressen till Alitalias kundtjänst är: customer.relationssca@alitalia.it.

Alitalia Kundservice – Facebook

Alitalias kundtjänst facebook länk: klicka här

Alitalia Kundservice – Twitter

Alitalias kundtjänst twitter Länk: klicka här

Alitalia Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Alitalia Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: P.O. Box 564 Hounslow TW3 9PQ Great Britain.

Scroll to Top