AliExpress Kundservice – Kontaktuppgifter

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos AliExpress Kundservice. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med AliExpress Kundservice. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om AliExpress

AliExpress är en detaljist på nätet med över 100 miljoner kunder över hela världen som drivs av Alibaba Group. Företaget har funnits sedan 2010 och erbjuder produkter på mer än 20 olika språk till globala konsumenter i 200 länder via sin webbplats - aliexpress.com. Som tidigare nämnts säljer Ali Baba inte direkt till kineser, så de kan förbjudas att göra det kort därefter på grund av Indiens politik mot elektroniskt avfall (WEEE). För att undvika denna situation har Alibaba utvecklat en innovativ metod som hjälper kunderna att köpa direkt från sina egna kunder. Exempelvis kan köpet av en produkt på AliExpress gå till på följande sätt: Kina-baserade företag registrerar sig på aliexpress.com och listar sina produkter för global försäljning. När någon vill köpa en av dessaprodukter, har köparen direkt kontakt med säljaren via ett chattfönster på nätet. Säljaren skickar sedan ett foto av produkten till kunden och ber denne att skriva en viss kod på produktens förpackning. När denna kod skrivs in i AliExpress får kunden automatiskt alla fraktkostnader som är förknippade med att köpa från Kina, inklusive hur mycket det kostar att köpa från Kina.

Kontaktalternativ för kundservice:

AliExpress Kundservice – Kontaktuppgifter – Telefon

AliExpress kundtjänst telefonnummer: +86-571-8502-2088. AliExpress kundcenter öppettider: 24/7.

AliExpress Kundservice – Kontaktuppgifter – Företagets hemsida

På AliExpress.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

AliExpress Kundservice – Kontaktuppgifter – E-post

Kunder kan kontakta AliExpress kundtjänst via e-postadressen [email protected].: [email protected].

AliExpress Kundservice – Kontaktuppgifter – Facebook

AliExpress på deras officiella Facebook-sida: klicka här

AliExpress Kundservice – Kontaktuppgifter – Twitter

AliExpress på deras officiella twitterkonto: klicka här

AliExpress Kundservice – Kontaktuppgifter – Chatt

Företagets kundtjänst via chatt: besök hemsidan.

AliExpress Kundservice – Kontaktuppgifter – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: 969 West Wen Yi Road, Yu Hang District, Hangzhou 311121, China.