Alibaba Kundservice: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med Alibaba Kundservice: Hur du kontaktar. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Alibaba Kundservice: Hur du kontaktar. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Alibaba

Jack Ma, grundare och vd för Alibaba, är en av historiens mest framgångsrika entreprenörer. Han startade sitt företag för 15 år sedan med investerare för endast 8 miljoner dollar som ursprungligen var skeptiska till om detta skulle fungera som han påstod att det skulle göra! Numera driver Jack tusentals butiker i Kina och utomlands och han leder även andra företag som Alipay, som hjälper kunder att betala för varor online med hjälp av sitt mobilnummer (som inte längre krävs). Så om du vill köpa något stort beställer du direkt från leverantören utan några mellanhänder som tar ett snitt. Detta system bidrar till att hålla priserna låga och är en av anledningarna till att Alibaba kan erbjuda så bra erbjudanden. Alibaba planerar också att expandera till andra områden än e-handel, till exempel molntjänster och artificiell intelligens. Och med Jack Ma vid rodret råder det ingen tvekan om att Alibaba kommer att fortsätta att vara en stor kraft i affärsvärlden i många år framöver.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Alibaba Kundservice – Telefon

Alibabas kundtjänst telefonnummer: +86-571-8502-2088. Alibabas kundcenter öppettider: Inte publicerad.

Alibaba Kundservice – Företagets hemsida

På Alibaba.com kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Alibaba Kundservice – E-post

Kunder kan kontakta Alibaba kundtjänst via e-postadressen [email protected].: alibaba@service.alibaba.com.

Alibaba Kundservice – Facebook

Kontakta Alibaba på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Alibaba Kundservice – Twitter

Kontakta Alibaba på deras officiella Twitterkonto: klicka här. klicka här

Alibaba Kundservice – Chatt

Alibabas kundtjänst via chat: klicka här

Alibaba Kundservice – Postadress

969 West Wen Yi Road, Yu Hang District, Hangzhou 311121, China.

Scroll to Top