Ålem Energi Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Ålem Energi Kundtjänst? Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Ålem Energi Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Ålem Energi

Ålem Energi är ett företag som producerar och handlar med lokal el. De erbjuder avtal med egen svenskproducerad energikälla samt underhåll av gatubelysning för Mönsterås kommun förutom att driva två fjärrvärmeverk. Ålem Energi har också fått ett avtal av Mönsterås kommun om att producera och leverera biobränsle till kommunens sopförbränningsanläggning. Företaget grundades 2006 av invånare i Ålem som ville ha en lokal och miljövänlig elleverantör. Företaget ägs av invånarna i Ålem och drivs som ett kooperativ i syfte att tillhandahålla miljövänlig och lokalt producerad energi till ett rimligt pris. För att kunna erbjuda sina kunder el från egen produktion har Ålem Energi byggt två små vattenkraftverk i Mönsterås kommun. Kraftverken har en sammanlagd kapacitet 1.2 MW och använder vattnet från floden Lagan för att generera elektricitet. Utöver den egna produktionen köper Ålem Energi även el från andra lokala leverantörer för att tillgodose kundernas behov. Företaget har ett avtal med Svenska kraftnät, som är den nationella nätoperatören, att säkerställa en tillförlitlig och stabil elförsörjning.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Ålem Energi Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Ålem Energi Kundtjänst. Ring då detta nummer: 0499-223 62.

Ålem Energi Kundtjänst – Företagets hemsida

På minasidor.alemenergi.se/login hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Ålem Energi Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Ålem Energi Kundtjänst – Facebook

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Facebook.

Ålem Energi Kundtjänst – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Ålem Energi Kundtjänst – Chatt

Ålem Energi erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Ålem Energi Kundtjänst – Postadress

Adressen till Ålem Energi Kundtjänst är: Råsnäsvägen 103 384 71 Timmernabben