Albrekts Guld Kundservice

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos Albrekts Guld Kundservice. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med Albrekts Guld Kundservice. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Albrekts Gulds Kundsupport – Telefon

Albrekts Guld är en känd smyckeskedja som driver 36 butiker runt om i Sverige, inklusive en online. Företaget erbjuder kunderna ett omfattande sortiment av diamant- och guldsmycken tillsammans med presentartiklar för alla tillfällen till överkomliga priser tack vare deras nära relationer med tillverkare direkt från Italien! Albrekts Guld i Sverige är den största oberoende smyckeskedjan i Skandinavien. De är en etablerad återförsäljare av fina diamant- och guldsmycken sedan 1907. Genom att erbjuda sina kunder både nya och begagnade smycken till konkurrenskraftiga priser fortsätter de att vara juvelerarnas "go-to"-resurs för att fira livets stora ögonblick! Albrekts Guld startade med en butik i Göteborg, Sverige. Nu har de 36 butiker över hela Sverige och en e-handelssida med en webbshop som säljer samma produkter som butikerna. Företaget ingår i Albrekts Holding AB (publ) som har dotterbolag för marknadsföring av smycken försäljning till handelnoch till företag och organisationer. Holdingbolaget ägs av grundarna och familjen (30 %) och andra investerare (70 %). VD och koncernchef är Ulrik Albrektsson som tog över efter sin far Hans 1996. Huvudkontoret med säte nära Göteborg i Sverige har en personalstyrka på 10 personer.

Kontaktalternativ för kundservice:

Albrekts Guld Kundservice – Telefon

Albrekts Gulds kundtjänst telefonnummer: 0340-59-54-98. Albrekts Gulds telefonsupport öppettider: Veckodagar: 08: 30-17: 00.

Albrekts Guld Kundservice – Företagets hemsida

På albrektsguld.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Albrekts Guld Kundservice – E-post

Kunder kan kontakta Albrekts Guld kundtjänst via e-postadressen [email protected].: [email protected].

Albrekts Guld Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: besök hemsidan. klicka här

Albrekts Guld Kundservice – Twitter

– Albrekts Guld kundtjänst är inte tillgänglig på twitter.

Albrekts Guld Kundservice – Chatt

Albrekts Gulds kundtjänst via chatt:

Albrekts Guld Kundservice – Postadress

Postadressen till Albrekts Gulds kundservice: Härdgatan 35, 432 84 Varberg, Sweden.