AirHelp Kundtjänst: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med AirHelp Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta AirHelp Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om AirHelp

Airhelp är ett skaderegleringsföretag som hjälper till att skydda passagerarnas rättigheter vid flygstörningar. Grundarna, Henrik Zillmer och medgrundarna Nicolas Michaelsen (2013) startade AirHelp för att se till att människor kompenseras för eventuella skador som orsakats av flygbolagens försumlighet gentemot dem när de drabbas av förseningar eller inställda flygningar på sin resa Air helping tillhandahåller uppgifter som samlats in genom olika källor och som kan användas som bevis mot ett flygbolag om det har förekommit överträdelser under tidigare flygningar till följd av dålig service på grund av överbokning, avbokning eller förseningar Detta bidrar till att hålla flygbolaget ansvarigt och till att du får den kompensation du har rätt till. Airhelp har ett team av experter som kan lagen utan och innan och som sköter allt pappersarbete och all korrespondens med flygbolaget för din räkning. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och slappna av.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

AirHelp Kundtjänst – Telefon

Företaget erbjuder ingen kundtjänst via telefon.

AirHelp Kundtjänst – Företagets Hemsida

Självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information på AirHelp.com: klicka här

AirHelp Kundtjänst – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundservice via e-post.

AirHelp Kundtjänst – Facebook

AirHelp kundtjänst facebook länk: klicka här

AirHelp Kundtjänst – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

AirHelp Kundtjänst – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

AirHelp Kundtjänst – Postadress

Postadressen till AirHelps kundtjänst: 9B Amtel Building, 148 Des Voeux Road Central, Central, Hong Kong.

Scroll to Top