Air Serbia Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Air Serbia Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Air Serbia Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Air Serbia

Air Serbias historia kan spåras tillbaka till 1927 då bolaget grundades som en del av den jugoslaviska regeringens plan för ett kommunikationsnät som skulle förbinda alla områden i det nybildade landet. Flygbolaget har också genomgått många namnbyten med tiden, från Aeroput till JAT Airways, innan det slutligen fick sitt nuvarande namn efter ett avtal mellan Etihad Airways (som köpte 49 % av aktierna) och den serbiska staten i augusti 2013, vilket innebar att omorganiseringar och moderniseringar av flygplansflottan påbörjades under det nya ägarskapet, samtidigt som verksamheten döptes om i enlighet med detta, vilket ledde till att "Air Serbia" skapades som vi känner till idag. Air Serbia har en flotta på 29 flygplan och flyger till över 60 destinationer i hela världen. Flygbolaget har sitt huvudkontor i Serbiens huvudstad Belgrad, varifrån det har ett nav på Nikola Tesla-flygplatsen. Air Serbia är medlem i Etihad Airways Partners-alliansen, som erbjuder passagerarna större valmöjligheter och anslutningsmöjligheter när de bokar flygningar.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Air Serbia Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Air Serbia Kundtjänst. Ring då detta nummer: +381 11 311 21 23.

Air Serbia Kundtjänst – Företagets hemsida

På www.airserbia.com/ hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Air Serbia Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Air Serbia Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Air Serbia Kundtjänst – Twitter

Kontakta företagets kundservice på deras officiella Twitter-sida: klicka här

Air Serbia Kundtjänst – Chatt

Air Serbia erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Air Serbia Kundtjänst – Postadress

Adressen till Air Serbia Kundtjänst är: 16 Bulevar umetnosti, 11070 Novi Beograd, Serbia