Air New Zealand Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Air New Zealand Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Air New Zealand Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Air New Zealand

Air New Zealand, ett flygbolag från Nya Zeeland som startades den 26 april 1940 och ursprungligen hette TEAL - Tasman Empire Airways Limited-, har en av världens längsta flygningar: NZ1-linjen mellan Auckland (landets huvudstad) och London via Los Angeles. Denna resa på 19270 km har mellanlandningar, men den tar bara cirka 8 timmar och 35 minuter om du är ombord på deras senaste flygplanstyp! Förutom att kunna flyga passagerare vart som helst runt vår vackra jord med bara två stopp i Australien och ett i Hongkong innan de når Europa respektive Nordamerika, erbjuder detta innovativa koncept också kunderna en oöverträffad tillgång på grund av dess placering.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Air New Zealand Kundservice – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta Air New Zealand kundtjänst är: 020-79-29-39. Air New Zealands telefonsupport går att nå: Måndag-Fredag: 6: 00-22: 00 Lördag-söndag: 8: 00-16: 00.

Air New Zealand Kundservice – Företagets Hemsida

På airnewzealand.eu kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Air New Zealand Kundservice – E-post

Air New Zealands kundtjänst e-postadress: [email protected].

Air New Zealand Kundservice – Facebook

Air New Zealand kundtjänst facebook länk: klicka här

Air New Zealand Kundservice – Twitter

Air New Zealand officiella twitterkonto: klicka här

Air New Zealand Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Air New Zealand Kundservice – Postadress

Postadressen till Air New Zealands kundtjänst: Riddargatan 17, 3rd floor, Stockholm, Sweden 11457.