Air Mauritius Kundservice: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med Air Mauritius Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Air Mauritius Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Air Mauritius

Air Mauritius har för närvarande direktflyg till 7 destinationer i Europa, Indien, Afrika och öarna i Indiska oceanen och verksamheten på andra punkter inklusive Asien, Afrika och Australien kommer att återupptas senare under år 2022. Från Paris Charles De Gaulle flygplats erbjuds förbindelser till över 70 destinationer i Europa med Air France. Från Piper Navajo i dess ödmjuka början har Air Mauritius nuförtiden en av de yngsta och modernaste flottorna i världen, med den senaste generationens flygplan som Airbus A350-900 XWB och A330-900neo. Flygbolaget har också varit en pionjär inom flygindustrin och var först med att använda världens största tvåmotoriga flygplan, Airbus A380-800. År 2016 rankades Air Mauritius som det 8:e bästa flygbolaget i Afrika och det 4:e bästa flygbolaget i Indiska oceanen av Skytrax. Flygbolaget har också fått IOSA-certifiering (IATA Operational Safety Audit). I maj 2017 lanserade Air Mauritius en ny varumärkesidentitet och en ny färgsättning. Den nya logotypen är inspirerad av dronten, Mauritius nationalfågel. Flygbolaget har också en ny tagline - "Island in the Sky".

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Air Mauritius Kundservice – Telefon

Air Mauritius kundtjänst telefonnummer: +33-1-4451-1558. Air Mauritius kundcenter öppettider: Inte publicerad.

Air Mauritius Kundservice – Företagets Hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på airmauritius.com: klicka här

Air Mauritius Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: agenceparmk@airmauritius.com.

Air Mauritius Kundservice – Facebook

Air Mauritius kundtjänst facebook länk: klicka här

Air Mauritius Kundservice – Twitter

Kontakta Air Mauritius på deras officiella twitterkonto: klicka här

Air Mauritius Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Air Mauritius Kundservice – Postadress

Air Mauritius kundtjänst adress: 49 Avenue Hoche, Paris 75008, Sweden.

Scroll to Top