Air Malta Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Air Malta Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Air Malta Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Air Malta

Flygbolaget med den maltesiska flaggan på sina flygplan är Air Malta. Flygbolaget har 35 rutter som förbinder det med över 20 olika länder i Europa och Afrika samt andra regioner som Nordamerika och Asien-Stillahavsområdet, där de flyger till Dubai International Airport till exempel. Air Malta har en blandad ekonomiklass på sina flygplan, med både business- och ekonomiklassavdelningar. Flygbolagets flygbesättningar består av maltesiska och utländska medborgare. Air Malta är medlem i Arab Air Carriers Organization och European Regions Airline Association. Flygbolaget har ett codeshare-avtal med flera flygbolag, inklusive Alitalia, Austrian Airlines, British Airways, Emirates, Etihad Airways, KLM, Lufthansa, Qatar Airways, Swiss International Air Lines och Turkish Airlines. När det gäller säkerhet har Air Malta goda resultat och rankas på sjunde plats av tio flygbolag i världen när det gäller säkerhet av Jet Airliner. Air Malta har en flotta av Airbus A320-200 och A319-100 samt ett antal mindre Bombardier Dash 8 Q400-flygplan. Air Malta har varit verksamt sedan 1974 och är för närvarande majoritetsägt av den maltesiska staten. Flygbolaget har sitt huvudkontor i Luqa på Malta.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Air Malta Kundservice – Telefon

Air Maltas kundtjänst telefonnummer: 020-796575. Air Maltas kundcenter öppettider: 24/7.

Air Malta Kundservice – Företagets Hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på airmalta.com: klicka här

Air Malta Kundservice – E-post

E-postadressen till Air Maltas kundsupport är: [email protected].

Air Malta Kundservice – Facebook

Air Malta kundtjänst facebook länk: klicka här

Air Malta Kundservice – Twitter

Air Malta på deras officiella twitterkonto: klicka här

Air Malta Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Air Malta Kundservice – Postadress

Air Maltas kundtjänst adress: SkyParks Business Centre,, level 2, Malta International Airport, Ħal Luqa LQA 4000, Malta.