Air China Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Air China Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Air China Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Air China

Air China är ett populärt flygbolag i Asien, Europa och Nordamerika med flygningar till 186 destinationer. Flygbolaget har baser på tre olika flygplatser, bland annat Pekings internationella flygplats där de är det näst största flygbolaget efter Southern Airlines som också har verksamhet från denna plats! Air China har en blandad flotta med både Boeing- och Airbus-flygplan, med en genomsnittlig flygtid på cirka åtta timmar. Flygbolaget har ett starkt fokus på att ge utmärkt kundservice, och många av dess flygvärdinnor talar flera språk flytande. Air China erbjuder också ett brett utbud av bekvämligheter för passagerarna, inklusive underhållning ombord, gratis måltider och drycker, och i vissa fall gratis marktransport. Air China har åtagit sig att ge passagerarna en säker, bekväm och trevlig flygupplevelse. Flygbolaget har strikta säkerhetsföreskrifter som alla besättningsmedlemmar måste följa, och det genomför regelbundet säkerhetsrevisioner för att se till att dessa standarder uppfylls. I händelse av en nödsituation kan Air China har en omfattande plan för att garantera säkerheten för alla passagerare och besättningar. Air China har en lång historia av att tillhandahålla högkvalitativ service till sina passagerare, och det är tydligt att detta åtagande fortsätter även i dag. Med sin moderna flygplansflotta, sin erfarna besättning och sitt engagemang för kundnöjdhet är Air China ett utmärkt val för din nästa flygresa.

Kontaktalternativ för kundservice:

Air China Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Air China Kundtjänst. Ring då detta nummer: 00800-86-100-999.

Air China Kundtjänst – Företages hemsida

På www.airchina.se/ hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Air China Kundtjänst – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Epost.

Air China Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Air China Kundtjänst – Twitter

Kontakta företagets kundservice på deras officiella Twitter-sida: klicka här

Air China Kundtjänst – Chatt

Air China erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Air China Kundtjänst – Postadress

Adressen till Air China Kundtjänst är: No.3401, Boss Will Plaza, Sanyang Road, No.1268, Jinghan Avenue, Jiangan District, Wuhan, P.R.China