Air Canada Kundservice: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med Air Canada Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Air Canada Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Air Canada

Air Canada är ett kanadensiskt flygbolag med huvudkontor i Montreal och 160 flygplan. Det har funnits sedan 1936 och flyger till över 200 destinationer världen över, bland annat Toronto Pearson International Airport (YYZ), Montréal - Trudeau Int'l airport (YUL) och Vancouver Int'l Airport (YVR). Medlemskapet i Air canada omfattar många stora flygbolag som American Airlines, vilket ger dig låga priser i hela Nordamerika! Som Air Canada-medlem får du också särskilda förmåner och privilegier. Air Canada har flera olika medlemskapsalternativ att välja mellan, så det är lätt att hitta rätt för dig. Det mest populära medlemskapet är Air Canada Signature Service, som ger dig tillgång till exklusiva tjänster och bekvämligheter som prioriterad ombordstigning, gratis incheckat bagage med mera. Om du letar efter ett billigare alternativ erbjuder Air Canada också Air Canada Express-tjänsten. Detta medlemskap ger dig tillgång till alla samma fantastiska förmåner som Signature-tjänsten, men till ett lägre pris.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Air Canada Kundservice – Telefon

Air Canadas kundtjänst telefonnummer: 00-800-669-92222. Air Canadas kundcenter öppettider: 24/7.

Air Canada Kundservice – Företagets Hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på aircanada.com: klicka här

Air Canada Kundservice – E-post

– Ingen e-postadress till kundtjänsten finns angiven.

Air Canada Kundservice – Facebook

Air Canada kundtjänst facebook länk: klicka här

Air Canada Kundservice – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Air Canada Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Air Canada Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: 7373 Boulevard de la Côte-Vertu, Saint-Laurent, QC H4S 1Z3, Canada.