Air Baltic Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Air Baltic Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Air Baltic Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Air Baltic

Airbaltic är det största flygbolaget i Lettland och har sin operativa bas på Rigas internationella flygplats. En annan viktig knutpunkt för detta företag, som grundades som ett samriskföretag mellan SAS och lettiska statliga myndigheter 1995, var den 31 januari 2009 då ledningen tog över det som återstod av det tidigare svenska multinationella företagets aktier, samtidigt som de behöll sin egen aktieägare som fortfarande finns kvar i dag genom ägandet av det statligt ägda flygbolaget Nordica. Nordica är också aktieägare i airBaltic. Förutom sitt nav i Riga har airBaltic mindre fokusstäder i Tallinn och Vilnius. Företaget erbjuder passagerartrafik till över 60 destinationer i Europa, Mellanöstern och OSS. Dess främsta konkurrenter på flyglinjer från Baltikum är Aeroflot, Ryanair och Wizz Air.

Kontaktalternativ för kundservice:

Air Baltic Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Air Baltic Kundtjänst. Ring då detta nummer: +371 67 00 60 06.

Air Baltic Kundtjänst – Företages hemsida

På www.airbaltic.com/ hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Air Baltic Kundtjänst – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Epost.

Air Baltic Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Air Baltic Kundtjänst – Twitter

Kontakta företagets kundservice på deras officiella Twitter-sida: klicka här

Air Baltic Kundtjänst – Chatt

Air Baltic erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Air Baltic Kundtjänst – Postadress

Adressen till Air Baltic Kundtjänst är: Riga International Airport, Tehnikas 3, Mārupe, Mārupes pagasti, LV-1053, Latvia