Air Arabia Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Air Arabia Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Air Arabia Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Air Arabia

Lågprisflygbolaget Air Arabia grundades 2003. De erbjuder flygningar till över 170 destinationer i Mellanöstern, Nordafrika, Centralasien och Europa med sin flotta på över 40 Airbus A320 eller 321stars. Deras huvudkontor ligger på Sharjahs internationella flygplats där den också behandlas som en bas som kan betjäna många länder eftersom denna flygplats har tillräckligt med utrymme för stora plan som dessa! Air Arabia har varit lönsamt varje år sedan 2004 och har vuxit snabbt, med en omsättning på 4,3 miljarder AED 2013. Flygbolaget transporterade över 10 miljoner passagerare under 2014. På grund av sin snabba expansion har Air Arabia investerat i andra flygbolag som Flydubai, Jordan Aviation och Nas Air. Det har också lanserat Air Arabia Abu Dhabi, ett samriskföretag med Etihad Airways. Air Arabia har mycket goda säkerhetsresultat och är ett av få flygbolag i världen som har en IOSA-certifiering för operativ säkerhetsrevision.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Air Arabia Kundservice – Telefon

Air Arabias kundtjänst telefonnummer: +971-6-558-0000. Air Arabias kundcenter öppettider: 24/7.

Air Arabia Kundservice – Företagets Hemsida

På airarabia.com kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Air Arabia Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected].

Air Arabia Kundservice – Facebook

Air Arabias kundtjänst facebook länk: klicka här

Air Arabia Kundservice – Twitter

Air Arabias kundtjänst twitter Länk: klicka här

Air Arabia Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Air Arabia Kundservice – Postadress

Postadressen till Air Arabias kundservice: Air Arabia Head Office, Building A1, Next to Cargo Entrance, Sharjah International Airport, P.O Box 132, United Arab Emirates.