Åhléns Kundservice: Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med Åhléns Kundservice: Hur du kontaktar. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Åhléns Kundservice: Hur du kontaktar. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Åhléns

Johan Åhlen och Erik Holm grundade 1899 det företag som senare skulle bli känt som Åhlens. De började med att sälja tavlor, men gick snart över till vykort (1910) och jultidningar (1920) - som fortfarande finns tillgängliga i ditt lokala varuhus! Sedan dess har de haft 57 varuhus över hela Sverige med en e-handelssida för online-shopping. Deras huvudkontor ligger fortfarande i Stockholm, på samma gata som när de började. I början var Åhlens ett familjeföretag med Erik Holms son Hugo i spetsen. Han ledde företaget i över 50 år, fram till sin pensionering 1976. Åhlens blev året därpå ett offentligt företag, och 1979 förvärvades det av det nederländska företaget Vendex. År 2001 köptes Åhlens tillbaka av en svensk investeringsgrupp. Idag är Åhlens ett av Sveriges ledande varuhus med ett brett sortiment för hela familjen.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Åhléns Kundservice – Telefon

Åhléns kundtjänst telefonnummer: 010-455-00-80. Åhléns kundcenter öppettider: Måndag-torsdag: 10: 00-20: 00 Fredag ​​10: 00-17: 00.

Åhléns Kundservice – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på ahlens.se: klicka här

Åhléns Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected].

Åhléns Kundservice – Facebook

Åhléns officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Åhléns Kundservice – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på Twitter.

Åhléns Kundservice – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

Åhléns Kundservice – Postadress

Ringvagen 100 Stockholm, 118 90 Sverige.