Åhlens City Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Åhlens City Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Åhlens City Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Åhlens City

Åhléns är ett av Sveriges mest välkända varumärken, med butiker över hela landet och e-handel via åhlen.se De erbjuder 1000+ egna varumärken inklusive Carin Wester klädlinje för kvinnor eller män som vill se bra ut utan att bryta bankkontot med stil! Åhléns lojalitetsprogram är också ett av de mest givande, med 10 % rabatt på alla inköp som kunderna kan använda som de vill. För dem som vill ha ännu mer värde ger Åhléns MasterCard kortinnehavarna 5 % cashback på alla inköp samt ett antal andra förmåner. Åhléns är det perfekta stället att handla på för dig som vill ha kvalitet och valuta för pengarna. Med ett brett utbud av egna varumärken samt populära svenska och internationella varumärken finns det något för alla på Åhléns.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Åhlens City Kundservice – Telefon

Åhlens Citys kundtjänst telefonnummer: 010-455-00-80. Åhlens Citys kundcenter öppettider: Måndag-torsdag: 10: 00-20: 00 Fredag: 10: 00-17: 00 Söndag: 13: 00-17: 00.

Åhlens City Kundservice – Företagets Hemsida

På ahlens.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Åhlens City Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected].

Åhlens City Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Åhlens City Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Åhlens City Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Åhlens City Kundservice – Postadress

Postadressen till Åhlens Citys kundtjänst: Ringvägen 100, 118 60 Stockholm.