Affärsverken Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Affärsverken Kundtjänst? Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Affärsverken Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Affärsverken

Affärsverken är ett företag som har varit verksamt i Karlskrona i mer än 30 år. De erbjuder produkter och tjänster till privatpersoner, företag inom kommunens gränser utom när de säljer miljövänlig el som de tillhandahåller även utanför sitt nätområde - detta säkerställer en renare luftkvalitet eftersom det inte finns några kablar som löper genom skogar eller över åkrar där kemikalier lätt kan ackumuleras på dem. Utöver med sin mångåriga erfarenhet förnyar och utökar Affärsverken ständigt sina tjänster. De var ett av de första företagen i Karlskrona som erbjöd laddningsstationer för elbilar, och de har nu totalt åtta laddningsstationer runt om i kommunen - vilket gör det lättare för invånarna att byta till renare transportalternativ.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Affärsverken Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Affärsverken Kundtjänst. Ring då detta nummer: 0455-783 00.

Affärsverken Kundtjänst – Företagets hemsida

På www.affarsverken.se/ hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Affärsverken Kundtjänst – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected]

Affärsverken Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Affärsverken Kundtjänst – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Affärsverken Kundtjänst – Chatt

Affärsverken erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Affärsverken Kundtjänst – Postadress

Adressen till Affärsverken Kundtjänst är: Norra Smedjegatan 53, 371 33 Karlskrona