Aeromexico Kundtjänst – Kontaktuppgifter

Försöker du komma i kontakt med Aeromexico Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Aeromexico Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Aeromexico

Aeroméxico är Mexikos flaggskepp och har ett utbud av flygningar som omfattar både inhemska och internationella kommersiella linjer. De grundades 1934 av mexikanska medborgare som ett alternativ till de statliga flygresorna, som då var begränsade till regeringstjänstemän eller personer med förbindelser utomlands, främst på grund av kostnaderna. De startade sitt eget lilla företag som så småningom skulle bli ett av de största flygbolagen, inte bara inom landet utan även internationellt! Med flygningar över hela Nord- och Sydamerika (inklusive länder som Kanada), Europa inklusive Tyskland och Asien - Aeromexico är ett globalt flygbolag! I dag är Aeroméxico Mexikos största flygbolag när det gäller flottans storlek och antalet destinationer som trafikeras. Det har codeshare-avtal med över 20 flygbolag, inklusive stora flygbolag som Delta, KLM och Air France. Utöver sina kommersiella flygningar driver Aeroméxico också en leasing- och underhållsverksamhet av flygplan, samt ett program för bonusresenärer som kallas Club Premier. Aeroméxico anses allmänt vara ett säkert och pålitligt flygbolag med goda säkerhetsresultat. År 2017 utsågs det till det bästa flygbolaget i Latinamerika av tidningen Air Transport World.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Aeromexico Kundtjänst – Telefon

Aeromexicos kundtjänst telefonnummer: +52-55-5133-4000. Aeromexicos kundcenter öppettider: 24/7.

Aeromexico Kundtjänst – Företagets Hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på aeromexico.com: klicka här

Aeromexico Kundtjänst – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

Aeromexico Kundtjänst – Facebook

Aeromexico kundtjänst facebook länk: klicka här

Aeromexico Kundtjänst – Twitter

Kontakta Aeromexico på deras officiella twitterkonto: klicka här

Aeromexico Kundtjänst – Chatt

Företagets kundtjänst via chatt: klicka här

Aeromexico Kundtjänst – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Paseo de la Reforma 445, Mexico City, D.F., Col. Cuauhtémoc, Mexico, 06500.

Scroll to Top