Aeroflot Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Aeroflot Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Aeroflot Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Aeroflot

Rysslands Aeroflot är ett halvstatligt ägt flygbolag och ett av de ledande ryska flygbolagen. Det grundades 1923 och har varit verksamt i över 90 år med en omfattande flotta som omfattar en del historiska flygplan som Tupolev Tu-94 och Sukhoi Superjets 100! Huvudkontoret ligger på Moskvas internationella flygplats Sheremetyevo och det finns filialer över hela Ryssland, bland annat i S:t Petersburg, Vladivostok (hemvist för den nyaste medlemmen - Central Siberian Airlines), Perm och Kaliningrad. Företaget tillhör också Skyteam Alliance så din resa kommer att vara säker oavsett vilken rutt du väljer. Aeroflot har åtagit sig att erbjuda sina passagerare service av högsta kvalitet, vilket återspeglas i deras moderna flotta och omfattande nätverk. Företaget har ett starkt fokus på säkerhet och trygghet, vilket har visat sig i deras utmärkta säkerhetsstatistik. Dessutom är Aeroflot ständigt innovativa och investerar i ny teknik för att förbättra passagerarupplevelsen. Om du letar efter ett pålitligt och bekvämt flygbolag som kan ta dig till din nästa destination, behöver du inte leta längre än till Aeroflot!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Aeroflot Kundservice – Telefon

Aeroflots kundtjänst telefonnummer: +7-495-223-55-55. Aeroflots kundcenter öppettider: 24/7.

Aeroflot Kundservice – Företagets Hemsida

På aeroflot.ru kan du hitta självbetjäning, informationsdatabas, vanliga frågor och allmän information: klicka här

Aeroflot Kundservice – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

Aeroflot Kundservice – Facebook

Aeroflot på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Aeroflot Kundservice – Twitter

Aeroflot officiella twitterkonto: klicka här

Aeroflot Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Aeroflot Kundservice – Postadress

Postadressen till Aeroflots kundtjänst: 1 Arbat St., Moscow 119019, Russia.