Aer Lingus Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Aer Lingus Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Aer Lingus Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Aer Lingus

Irlands flaggskepp Aer Lingus grundades av den irländska regeringen men privatiserades senare och är nu ett av Europas mest pålitliga flygbolag. Det äldsta kontinuerligt verksamma flygbolaget i dag - med verksamhet som går tillbaka till 1936 - erbjuder resetjänster från Dublins flygplats till Nordafrika, Västeuropa, inklusive Storbritannien och Frankrike, samtidigt som de också betjänar destinationer som Rom och London med hjälp av sin flotta som har ett exklusivt program för frekventa resenärer kallat Gold Circle Club (som erbjuder många förmåner) tillsammans med sitt partnerskap med British Airways och Iberia. Aer Lingus har ett rykte om sig att vara ett av Europas mest pålitliga flygbolag med en imponerande säkerhetsstatistik. Flygbolaget var det första i Europa som fick IOSA-certifikatet (Operational Safety Audit) från International Air Transport Association och har erkänts av JACDEC (Jet Airliner Crash Data Evaluation Centre) som ett av världens säkraste flygbolag. År 2013 utsågs Aer Lingus till bästa kortdistansflygbolag vid Business Traveller Awards och 2014 fick Aer Lingus 5 stjärnor av Skytrax - vilket gör det till det enda irländska flygbolaget att få denna utmärkelse.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Aer Lingus Kundservice – Telefon

Aer Lingus kundtjänst telefonnummer: +353-1-761-7835. Aer Lingus telefonsupport öppettider: 24/7.

Aer Lingus Kundservice – Företagets Hemsida

På aerlingus.com kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Aer Lingus Kundservice – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via e-post.

Aer Lingus Kundservice – Facebook

Aer Lingus officiella Facebook-sida/Facebook messenger: klicka här

Aer Lingus Kundservice – Twitter

Aer Lingus officiella twitterkonto: klicka här

Aer Lingus Kundservice – Chatt

Aer Lingus tillhandahåller kundtjänst via chatt: klicka här

Aer Lingus Kundservice – Postadress

Aer Lingus kundtjänst adress: Aer Lingus Limited, Dublin Airport, Co. Dublin, Ireland.