Aegean Airlines Kundservice

Försöker du komma i kontakt med Aegean Airlines Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Aegean Airlines Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Aegean Airlines

Med över 150 destinationer är Aegean Airlines ett av de största grekiska flygbolagen. Bolaget grundades 1987 under sitt nuvarande namn och har för närvarande reguljärflyg till cirka 70 olika länder i Europa och andra regioner som Afrika och Asien och Stillahavsområdet, vilket gör dem till en viktig aktör, inte bara på egen hand utan även inom den internationella flygindustrin. Huvudkontoret för denna verksamhet ligger på Eleftherios Venizelos internationella flygplats utanför Aten (GEKO), där du kan hitta olika kontor i hela Grekland som betjänar många kunder som bor i närheten medan de reser utomlands utan problem eftersom det alltid finns någon tillgänglig som vet hur viktigt det är att ha direktkontakt med kunden. Aegean Airlines har fortsatt att växa under de senaste åren och utökat sin flotta och sitt linjenät för att möta passagerarnas behov. Flygbolaget har nu totalt 54 flygplan, varav 42 Airbus A320, 9 Boeing 737-400 och 3 ATR 42-500. Under 2019 transporterade Aegean Airlines totalt 15,6 miljoner passagerare, vilket är en ökning med 7,3 % jämfört med föregående år. Företaget har varit lönsamt 17 år i rad och är ett av de få flygbolag i Europa som aldrig behövt ansöka om konkursskydd.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Aegean Airlines Kundservice – Telefon

Aegean Airlines kundtjänst telefonnummer: +30-210-626-1000. Aegean Airlines telefonsupport öppettider: 24/7.

Aegean Airlines Kundservice – Företagets Hemsida

På aegeanair.com kan du hitta kundservice, allmän information, vanliga frågor och självbetjäning: klicka här

Aegean Airlines Kundservice – E-post

– Ingen kundsupport via e-post.

Aegean Airlines Kundservice – Facebook

Aegean Airlines kundtjänst facebook länk: klicka här

Aegean Airlines Kundservice – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Aegean Airlines Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Aegean Airlines Kundservice – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: 31, Viltanioti str., 145 64 Kifissia, Greece.