Aegean Airlines Kundtjänst

Försöker du komma i kontakt med Aegean Airlines Kundtjänst. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta Aegean Airlines Kundtjänst. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om Aegean Airlines

Greklands största flygbolag, Aegean Airlines, är inte bara populärt på grund av sin flotta och sitt antal destinationer utan också för att det passerar Olympic Airways i fråga om antalet transporterade passagerare. Med 5 978 083 transporterade passagerare under det senaste året (2008) har de överträffat sin rival och blivit Greklands mest framstående flygbolag! Förutom att Atens Eleftherios Venizélos internationella flygplats är en knutpunkt där du kan ta flyg överallt i Europa finns det ytterligare två större flygplatser som betjänar landet: Thessaloniki internationella flygplats som hanterar både charter- och reguljärflyg från/till andra grekiska städer, t.ex Cypern, Rhodos och Kreta samt Heraklion International Airport, som är porten till ett av Greklands mest turistade områden: ön Kreta. Från sitt nav i Aten flyger Aegean Airlines till 46 destinationer i Grekland och 28 utomlands. Alla reguljära inrikesflygningar utförs av Aegean, med undantag av följande rutter: Aten-Mykonos-Aten, som trafikeras av Olympic Air, och Aten-Thessaloniki-Aten, som är en codeshare-flygning med Aegeans Star Alliance-partner Lufthansa. Aegean Airlines täcker fler destinationer än något annat flygbolag i Grekland. Populära semesterdestinationer öarna Kreta, Cypern, Santorini och Mykonos kan alla nås med direktflyg från Aten. Flygbolaget flyger också till ett antal internationella destinationer, t.ex. Amsterdam, Barcelona, Bryssel, Frankfurt, Istanbul, London, Milano och Paris.

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

Aegean Airlines Kundtjänst – Telefon

Vill du prata i telefon med någon hos Aegean Airlines Kundtjänst. Ring då detta nummer: +30 210 626 10 00.

Aegean Airlines Kundtjänst – Företages hemsida

På en.aegeanair.com hittar du kundservice, allmän information och självbetjäning med mera: klicka här

Aegean Airlines Kundtjänst – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Epost.

Aegean Airlines Kundtjänst – Facebook

Kontakta företaget på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Aegean Airlines Kundtjänst – Twitter

Kontakta företagets kundservice på deras officiella Twitter-sida: klicka här

Aegean Airlines Kundtjänst – Chatt

Aegean Airlines erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Chatt.

Aegean Airlines Kundtjänst – Postadress

Adressen till Aegean Airlines Kundtjänst är: Aegean Airlines S.A. - Aviation Limited Company, 31 Viltanioti St. 14 Kifissia 14564