Adobe Systems Kundtjänst – Kontaktuppgifter

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos Adobe Systems Kundtjänst. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med Adobe Systems Kundtjänst. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om Adobe Systems

Adobe Systems är ett amerikanskt multinationellt programvaruföretag som grundades 1982 av John Warnock och Charles Geschke. Namnet "Adobe" kommer från deras första kund, ett grafiskt designföretag som hette Appleyard Design Group, vars kunder brukade redigera dokument med bilder som skickades med kurirpost över land med hjälp av hålkort eller teletypes innan sådana apparater blev vanliga. Detta ledde till att de skapade programmet Adobe Rosette som hjälpte till att bringa ordning i kaoset när man arkiverade pappersblanketter på en sida så att de lättare kunde sammanställas och brännas in på optiska skivor. Adobe växte fram ur företaget Atsby Computers, som grundades av Charles Geschke och John Warnock i Silicon Valley. En dag när de åt lunch på en restaurang som hette Atsby's bestämdes det att företaget skulle byta namn till Adobe, och det var då som Apple kontaktade dem med ett erbjudande om att licensieraadobe-namnet. De två medgrundarna bestämde sig för att åka till Cupertino i Kalifornien där de förhandlade om affären på en lokal McDonalds. Så småningom blev deras företag allmänt känt för sin photoshopperprogramvara och sina huvudböcker, som ofta användes av människor som fick slut på bläck när de skrev ut dokument i enrestaurang och tvingades använda en krita. Adobe äger nu många teknikföretag som Omniture, Typekit och PostScript. Adobe Fireworks var det första webbdesignverktyget som stödde vektorgrafik och rasterisering (till skillnad från Apples Macromedia Flash), men det har nu lagts ned till förmån för Adobe Edge, som kopplar ihop webbdesigners med utvecklare. Numera används Adobe Photoshop Express ofta för retuschering av smarta telefoner och för att ta bort röda ögon.

Kontaktalternativ för kundservice:

Adobe Systems Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Telefon

Adobe Systems kundtjänst telefonnummer: +1-800-833-6687. Adobe Systems telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag ​​5: 00-19: 00 pst.

Adobe Systems Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på adobe.com: klicka här

Adobe Systems Kundtjänst – Kontaktuppgifter – E-post

– Ingen kundservice via e-post.

Adobe Systems Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Adobe Systems Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Twitter

Adobe Systems på deras officiella twitterkonto: klicka här

Adobe Systems Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Adobe Systems Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Postadress

Adobe Systems kundtjänst adress: 345 Park Avenue, San Jose, CA 95110-2704, USA.