Adobe Spark Kundtjänst: Hur du kontaktar

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos Adobe Spark Kundtjänst. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med Adobe Spark Kundtjänst. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om Adobe Spark

Adobe Spark är en serie program för medieskapande som gör det möjligt för användare att enkelt skapa professionell grafik, collage och animationer. De lanserades 2016 med målet att vara tillgängliga för alla, oavsett bakgrund eller omständigheter; Adobe Systems har dessutom gjort sin produktserie gratis! Programvaran är utrustad med verktyg som videoredigering så att du kan dela ditt budskap på sociala medier utan att behöva oroa dig för bandbreddsbegränsningarDen första, Adobe Spark Post, gör det möjligt för användare att skapa professionella inlägg för sociala medier. Det lättanvända gränssnittet är intuitivt och har utformats med enkelhet i åtanke. Du kan välja mellan olika layouter, välja clipart eller ladda upp dina egna bilder. Adobe Spark Video fungerar på samma sätt som Adobe Spark Post, menför videor. Videor kan vara upp till 2 minuter långa och kan innehålla bilder eller videoklipp från enhetens galleri. Mitt favoritverktyg är Adobe Spark Video eftersom det gör det enkelt för mig att skapa videor från flera olika källor från min telefon, samt att använda funktionen för dubbel exponering som gör att du kan lägga olika bilder på varandra. Det är första gången jag använder den här funktionen, men jag har redan använt den för att lägga bilder på mig och min familj ovanpå varandra för att skapa ett collage.

Kontaktalternativ för kundservice:

Adobe Spark Kundtjänst: Hur du kontaktar – Telefon

Adobe Sparks kundtjänst telefonnummer: +1-800-833-6687. Adobe Sparks telefonsupport öppettider: Måndag-Fredag ​​5: 00-19: 00 pst.

Adobe Spark Kundtjänst: Hur du kontaktar – Företagets hemsida

På adobe.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Adobe Spark Kundtjänst: Hur du kontaktar – E-post

Kunder kan kontakta Adobe Spark kundtjänst via e-postadressen [email protected].: [email protected].

Adobe Spark Kundtjänst: Hur du kontaktar – Facebook

Adobe Spark på deras officiella Facebook-sida: klicka här

Adobe Spark Kundtjänst: Hur du kontaktar – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: besök hemsidan. klicka här

Adobe Spark Kundtjänst: Hur du kontaktar – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Adobe Spark Kundtjänst: Hur du kontaktar – Postadress

Postadressen till Adobe Sparks kundtjänst: 345 Park Avenue, San Jose, CA 95110-2704, USA.