Adobe Photoshop Kundtjänst – Kontaktuppgifter

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos Adobe Photoshop Kundtjänst. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med Adobe Photoshop Kundtjänst. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om Adobe Photoshop

Adobe Photoshop är ett verktyg som alla grafik- och designproffs vill ha i sin arsenal. Det skapades av Adobe Systems på den tiden då Photoshop hade följande funktioner och möjligheter: avancerad redigering, retuschering, kombination av bilder i flera lager och effekter som HDR (high dynamic range), lagermasker för blandningslägen som multiplicera eller mjukljus etc., 3D-design - du kan nu skapa modeller från grunden som sedan animeras med hjälp av keyframes precis som 2D-animation, men utan att behöva ha ett extra videoredigeringsverktyg ovanpå allt annat! Adobe Photoshop gör det möjligt för fotografer/grafiker attredigera foton (ta bort oönskade saker som röda ögon och fläckar) och skapa kompositbilder (kombinera flera bilder till en för att skapa vackra kompositioner). Du kan också använda fotofilter på dina bilder med Adobe Photoshop. Du kan beskära eller ändra storlek på dina bilder i bildredigeraren som finns i Adobe Photoshop. Adobe Photoshop är utmärktför att redigera bilder och använda filter. Adobe Photoshop har en komplett uppsättning verktyg för fotoretuschering, bildkomposition och 3D-modellering.

Kontaktalternativ för kundservice:

Adobe Photoshop Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Telefon

Adobe Photoshops kundtjänst telefonnummer: +1-800-833-6687. Adobe Photoshops kundcenter öppettider: Måndag-Fredag ​​5: 00-19: 00 pst.

Adobe Photoshop Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Företagets hemsida

På adobe.com kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

Adobe Photoshop Kundtjänst – Kontaktuppgifter – E-post

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via e-post.

Adobe Photoshop Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Facebook

Adobe Photoshop kundtjänst facebook länk: klicka här

Adobe Photoshop Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Twitter

Företagets kundtjänst via twitterkonto: klicka här

Adobe Photoshop Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundsupport via chatt.

Adobe Photoshop Kundtjänst – Kontaktuppgifter – Postadress

Adobe Photoshops kundtjänst adress: 345 Park Avenue, San Jose, CA 95110-2704, USA.