Addnature Kundservice

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos Addnature Kundservice. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med Addnature Kundservice. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Addnatures Kundsupport – Telefon

Grundaren av Addnature, en friluftsbutik i Sverige som har funnits sedan 2000 när IT-bubblan sprack och e-handeln var död. År 2003 öppnade de sin första lokal på Birger Jarlsgatan där allting började med ett litet garage för förvaring bara två år senare, men så snart som folk började märka hur bra dessa erbjudanden kunde vara så istället expanderade han bara till en annan byggnad nere i stan som vid den här tidpunkten hade blivit lite trendig redan på grund av att andra butiker som Nike gjorde bra ifrån sig där. År 2009 byggde de ett lager utanför Malmö och 2011 öppnade de ytterligare en mindre butik på Kungsgatan. År 2012 föddes BMX som just nu har två butiker i Göteborg och den ursprungliga i Stockholm. BMX är fortfarande främst en cykelbutik men det finns även en hel del andra utomhussporter förutom cykling som säljs i var och en av butikerna. Eftersom löpning blir mer och mer populärt öppnade de sin första butik bara för löpning 2014 på Vasagatan, men bara ett år senare insåg de att det kanske skulle vara bättre att även erbjuda andra sporter som klättring och skidåkning så de öppnade en ny större lokal med allt från Addnature och BMX kombinerat (som fick namnet Supernature).

Kontaktalternativ för kundservice:

Addnature Kundservice – Telefon

Addnatures kundtjänst telefonnummer: 08-50282209. Addnatures telefonsupport öppettider: Måndag, onsdag och fredag: 10: 00-14: 00.

Addnature Kundservice – Företagets hemsida

På addnature.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: klicka här

Addnature Kundservice – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected].

Addnature Kundservice – Facebook

Företagets kundtjänst via facebook-sida: klicka här

Addnature Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

Addnature Kundservice – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

Addnature Kundservice – Postadress

Postadressen till Addnatures kundtjänst: Addnature AB Uddvägen 7 13154 Nacka Sweden.