7-Eleven Kundservice: Hur du kontaktar

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos 7-Eleven Kundservice. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med 7-Eleven Kundservice. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Kontakta 7-Elevens Kundtjänst via Telefon

7-Eleven är en världsomspännande kedja av närbutiker med 50 000 butiker. Företagets huvudkontor ligger i Tokyo och namnet "7 Eleven" kommer från den ursprungliga ägarens önskan att öppna butiken varje dag fram till kvällen så att de kunde betjäna kunder som arbetade under denna period då bränsle var en bristvara, främst på grund av att andra världskriget precis hade avslutats fyra år tidigare, men också på grund av de ekonomiska problem som fanns i hela Amerika och som gjorde att folk fick kämpa hårt ekonomiskt. De ursprungliga ägarna valde siffran 7 för att ange att de hade öppet från 7 till 23.00. Närbutiken öppnades 1927 av en amerikan vid namn Joe Cosson med ett kapital på cirka 150 dollar. Det sägs att den till en början främst sålde bröd och ägg, men i takt med att bensin blev mer lättillgängligt breddades sortimentet till att omfatta ävenartiklar som tidningar och glass. År 1932 tog en japan vid namn Ito över efter Cosson och började sälja varor som ris och grönsaker i stället för bröd, vilket utökade 7-Elevens produktsortiment ytterligare. 1959 gick Japan in i sin snabba ekonomiska tillväxtperiod, vilket innebar att antalet 7-Eleleven-butiker ökademed i genomsnitt två butiker per dag. Den första japanska 7-Eleven-butiken öppnades 1963 och företaget blev sedan ett japanskt aktiebolag.

Kontaktalternativ för kundservice:

7-Eleven Kundservice: Hur du kontaktar – Telefon

Telefonnumret om du vill kontakta 7-Eleven kundtjänst är: 08-58749000. 7-Elevens telefonsupport går att nå: Inte publicerad.

7-Eleven Kundservice: Hur du kontaktar – Företagets hemsida

På 7-eleven.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

7-Eleven Kundservice: Hur du kontaktar – E-post

E-postadressen till företagets kundtjänst är: [email protected].

7-Eleven Kundservice: Hur du kontaktar – Facebook

7-Elevens kundtjänst facebook länk: klicka här

7-Eleven Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

– kundsupport är inte tillgänglig på twitter.

7-Eleven Kundservice: Hur du kontaktar – Chatt

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via chatt.

7-Eleven Kundservice: Hur du kontaktar – Postadress

7-Eleven kundtjänst adress: Strandbergsgatan 61, 1tr, Postadress: Box 30185, 104 25 Stockholm.