3 – tre Kundservice: Hur du kontaktar

Vill du nå kundtjänst/kundservice hos 3 – tre Kundservice. Vi har sammanställt all uppdaterad kontaktinformation för att komma i kontakt med 3 – tre Kundservice. Här finns deras telefonnummer, epostadress, Facebook, Twitter, hemsida, chatt och postadress med mera.

Om 3 – tre

Idag äger och driver Tre 3g-, 4g- och 5g-mobilnät i Sverige och Danmark. Dess produkter och tjänster omfattar telefoner, abonnemang, mobilt bredband, mobila hemtelefoner och andra erbjudanden och tillbehör. Surfplattor och routrar med 4G-anslutning finns också tillgängliga från Tre.

Mobiltelefoner finns i olika prisklasser från olika tillverkare och det går att jämföra priserna på mobiltelefoner och tillhörande abonnemang. Bredbandsabonnemang inkluderar obegränsad surfning, 50 gb, 15 gb eller flexibel surfning.Företaget erbjuder också mobil TV, som ger tillgång till direktsändning och on-demand-kanaler. Tjänsten är tillgänglig utan separat abonnemang och utan att kundens datamängd förbrukas.

Dessutom säljer Tre surfplattor, routrar och andra uppkopplade enheter som gör det möjligt att använda internet var som helst. Dessa produkter är perfekta för personer som villför att hålla kontakten med sitt hem.

Tre är en av de mest använda mobiloperatörerna i Sverige och har cirka 2 miljoner kunder. En anledning till detta är att man började med att fokusera på att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser till sin målgrupp. Denna strategi fungerade uppenbarligen eftersom företagets erbjudanden under åren har förbättrats både när det gällerpris och kvalitet.

Företaget drar också nytta av sina attraktiva erbjudanden, särskilt när det gäller abonnemang. Många kunder lockas av de olika möjligheterna när det gäller surfmängd, antal personliga telefoner osv.

En annan anledning till Tre's framgång är att de har tillhandahållit god kommunikation med sina kunder under dessa 15 år, vilket gör att mångakunderna är nu lojala. Tre har också infört intressanta funktioner som konkurrenterna ännu inte har kopierat, t.ex. olika rabatter vid olika tillfällen och föräldrakontrolltjänsten.

Kontaktalternativ för kundservice:

3 – tre Kundservice: Hur du kontaktar – Telefon

3 – tres kundtjänst telefonnummer: 0735-300-400. 3 – tres kundcenter öppettider: Måndag-Fredag: 08: 00-19: 00.

3 – tre Kundservice: Hur du kontaktar – Företagets hemsida

Kundservice, allmän information och självbetjäning på tre.se: klicka här

3 – tre Kundservice: Hur du kontaktar – E-post

– Ingen e-postadress till kundtjänsten finns angiven.

3 – tre Kundservice: Hur du kontaktar – Facebook

3 – tre på deras officiella Facebook-sida: klicka här

3 – tre Kundservice: Hur du kontaktar – Twitter

Kontakta 3 – tre på deras officiella twitterkonto: klicka här

3 – tre Kundservice: Hur du kontaktar – Chatt

– Ingen kundtjänst via chatt.

3 – tre Kundservice: Hur du kontaktar – Postadress

Företagets kundtjänst postadress: Entretorget 5 Box 7012 Stockholm, 121 07 Sweden.