24.se Kundservice – Hur du kontaktar

Försöker du komma i kontakt med 24.se Kundservice. Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du uppdaterad kontaktinformation. Du kan använda den här infon för att kontakta 24.se Kundservice. Här hittar du deras telefonnummer, Facebook, Twitter, e-postadress, chatt, hemsida samt postadress.

Om 24.se

Företaget 24.se är ett svenskbaserat företag som erbjuder dig elektroniktillbehör till ett utmärkt pris, inklusive mobiltelefonfodral och skinn för bärbara datorer också! De har varit verksamma sedan 1992 och Norge var deras första internationella marknad, följt av Danmark (2004) och Finland (2009). Detta företag levererar tillbehör av hög kvalitet och till låga priser, t.ex. deras populära läderfodral med aluminiumram för iPhone 4/4S som du kan köpa för endast 139kr. De har även flera olika skal och fodral för iPod Touch, Samsung Galaxy S och HTC Desire. I deras sortiment hittar du även andra tillbehör som Bluetooth-högtalare, bilhållare, laddare och kablar. De har allt för att du ska kunna använda din mobiltelefon på bästa sätt. Om du letar efter en viss produkt som inte finns på deras webbplats kan du kontakta dem och de kommer att försöka hitta den åt dig. De är stolta över att erbjuda utmärkt kundservice och snabba leveranstider. Deras produkter finns i ett antal olika butiker i Skandinavien och även på nätet. Så om du är om du letar efter en bra affär på tillbehör till mobiltelefoner, se till att kolla in 24.se!

Kontaktalternativ för kundservice:

Vi ser det som vårt uppdrag att göra allt vi kan för att säkerställa att all information på denna webbsida är korrekt och uppdaterad. Om det visar sig att du stöter på någon felaktig eller saknad information är du välkommen att kontakta oss. Vi läser alla meddelanden vi får och är tacksamma för all eventuell feedback från våra besökare.

24.se Kundservice – Telefon

Företaget erbjuder ingen kundtjänst via telefon.

24.se Kundservice – Företagets Hemsida

På 24.se kan du hitta allmän information, självbetjäning och support: klicka här

24.se Kundservice – E-post

Du kan maila dem med det måste ske genom deras kontaktformulär.

24.se Kundservice – Facebook

24.se kundtjänst Facebook länk: klicka här

24.se Kundservice – Twitter

– Företaget erbjuder för närvarande inte kundtjänst via Twitter.

24.se Kundservice – Chatt

Dom finns tillgängliga på chatt under vardagar 8-15.00 – klicka här

24.se Kundservice – Postadress

Postadressen till 24.se kundservice: 24 se Sverige AB, Box 829, 391 28 Kalmar, Sverige.

Scroll to Top